Skip to main content

Food Habits of the Short-Eared Owl (Asio Flammeus) in Southern South America

Authors:
Jaime R. Rau, Marcelo C. Villagra, Marta L. Mora, David R. Mart
Journal:
Journal of Raptor Research
Volume:
26
Issue:
1 (March)
Year:
1992
Pages:
35-36
Section:
Short Communications
File attachments
p00035-p00036.pdf (218.28 KB)

Advanced Search