Skip to main content

Nest Site Selection By Brown-Hooded Gull (Larus Maculipennis), Trudeau's Tern (Sterna Trudeaui) And White-Faced Ibis (Plegadis Chivi) in a South Chilean Tule Marsh.

Authors:
Daniela Guicking, Susanne Mickstein, Peter H. Becker and Roberto Schlatter
Journal:
Ornitologia Neotropical
Volume:
12
Issue:
4
Year:
2001
Pages:
285-296
File attachments
p0285-p0296.pdf (408.8 KB)

Advanced Search